Kestävää lämpöä Bosch-lämpöpumpuilla

Vapauta arjen vihreä supersankarisi

Boschin lämmitysjärjestelmän avulla sinustakin voi tulla arjen vihreä supersankari – vaikka vain istua möllöttäisit sohvalla. Lämpöpumpun toiminta perustuu maaperään, veteen tai ilmaan varastoituneen energian hyödyntämiseen. Se on luonnosta saatavaa ilmaista ja uusiutuvaa energiaa, johon päästään käsiksi lämpöpumpun avulla.

Bosch-Vapauta-arjen-vihrea-supersankarisi-Hero
Bosch-Kestavaa-lampoa-lampopumpuilla-Hero
Bosch-Maalampopumpun-ostajan-opas

Maalämpö­pumpun ostajan opas

Lataa ilmainen opas >>
Bosch-Ilma-vesilampopumpun-ostajan-opas

Ilma-vesilämpö­pumpun ostajan opas

Lataa ilmainen opas >>
Bosch-Lammitysjarjestelman-vaihtajan-opas

Lämmitys­järjestelmän vaihtajan opas

Lataa ilmainen opas >>

Vapauta sisäinen sankarisi: säästä energiaa ja euroja

Suomen kylmien sääolosuhteiden vuoksi lämmityskustannukset lohkaisevat suuren siivun asumiskustannuksista. Siksi on erityisen tärkeää miettiä järkevän lämmitysjärjestelmän valintaa. Ympäristöystävällinen lämpöpumppu vähentää kuluja ja tarjoaa lämpöä vuoden kylmimpinäkin päivinä.

Lämpöpumppu vähentää lämmityskustannuksia parhaimmassa tapauksessa jopa 75 prosenttia ja ympäristökuormitusta jopa 80 prosenttia. Boschin kattavasta valikoimasta löydät oikean lämpöpumpun niin pienelle, isolle, uudelle kuin vanhallekin kodille.

Tiesitkö tämän kotitalous­vähennyksestä?

Vuonna 2022 kotitalousvähennyksen määrää nostetaan öljylämmityksestä luopujille. Vaihtaessasi ekologisempaan energiamuotoon saat työn arvosta 60 % korvausta, maksimissaan 3 500 euroa. Esim: vaihtaessa öljylämmityksen tilalle maalämpöpumpun, pariskunta voi saada jopa 7 000 euroa kotitalousvähennystä. Myös muihin remontteihin on saatavilla normaalikokoinen kotitalousvähennys.

Ryhdy arjen sankariksi: pyydä tarjous!

Ota selvää mitä uusi lämmitysjärjestelmä maksaa – ja ennen kaikkea millaisiin säästöihin pääset oman kotisi kohdalla. Pyydä tarjous: asiantunteva Bosch Lämpömestari ottaa sinuun yhteyttä. Tarjouspyyntö ei velvoita sinua mihinkään.Bosch-Ryhdy-arjen-sankariksi

 

Kuinka tulla Arjen Vihreäksi Supersankariksi?

Lämmitys on suurin asumisen hiilijalanjälkeen vaikuttava tekijä

Asuminen on suurin yksittäisen ihmisen hiilijalanjälkeen vaikuttava osa-alue, ja lämmitys puolestaan suurin hiilijalanjälkeen vaikuttava tekijä asumisessa.

Keitä ovat Arjen Vihreät Supersankarit?

HubSpot Video

Jaa somessa