Bosch-lämpöpumpun rahoitus maltillisella kuukausierällä

Enää ei laadukkaan lämmitysratkaisun hankinta ole rahasta kiinni. Bosch Lämpömestari Rahoituksen ansiosta saat modernin lämpöpumpun vaikka heti, maksun hoidat myöhemmin erissä.

Bosch-lämpöpumpun rahoitus maltillisella kuukausierällä

Enää ei laadukkaan lämmitysratkaisun hankinta ole rahasta kiinni. Bosch Lämpömestari Rahoituksen ansiosta saat modernin lämpöpumpun vaikka heti, maksun hoidat myöhemmin erissä.

Lämpömestari Rahoitus

 

Lämpöpumppu merkitsee tuntuvasti alentuneita energiankulutuksen kustannuksia. Investoiminen lämpöpumppuun tuottaa sinulle säästöjä välittömästi.

Rahoituksen avulla et sido omaa pääomaa vaan maksat investointisi joustavasti kuukausittaisten maksuerien muodossa. Voit määrittää rahoituksen kuukausittaiset kulut juuri sinulle sopivaksi ja mikä parasta, rahoituksen päätyttyä käytössäsi on lähes ilmaista maahan varastoitunutta energiaa!

Yhteistyössä Ecster AB:n kanssa Bosch Lämpömestarit löytävät juuri sinulle sopivan kuukausierän hankinnallesi. Pyydä tarjous ja totea itse kuinka joustavasti pääset aloittamaan säästömisen ja nostamaan asuntosi arvoa!

Rahoituksen hyödyt pähkinänkuoressa:

  • Voit aloittaa säästämisen heti!
  • Et sido omaa pääomaa
  • Saat ympäristöystävällistä lämpöenergiaa käyttöösi
  • Varmatoiminen lämmitysratkaisu
  • Rahoituksen jälkeen lähes ilmaista energiaa
  • Joustavat maksutavat

Katso esimerkkilaskelmasta miten edullista maksuaikaa saat Lämpömestari Rahoitusta tarjoavilta jälleenmyyjiltämme! 

Summa Luottoaika Korko Kk-erä Kk-maksu Luottohinta Todellinen vuosikorko
15000 60 kk 1,95% + Handelsbanken Prime 279€ 12,50€ 16726€ 4,46%
15000 120 kk 1,95% + Handelsbanken Prime 154€ 12,50€ 18475€ 4,38%

 

Todelliset vuosikorot:

Mahdollisille jatko-ostoille kortiton Ecster on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 18,41 % ja maksettava kokonaismäärä 1641,84 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 10,56 % (1/2021).

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin

12 saman määräisenä 136,82 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Luoton myöntää Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Täytä lomake ja otamme yhteyttä!

Jaa somessa